ponniejumping.se

Cherry~Gikan~Nisse

Thilde-missnöjd

Publicerad 2013-08-30 22:20:26 i ♥Allmänt,

Hej!
Kan ju börja med att säga att jag skulle klippa Cherrys man kort idag vilket blev väldigt väldigt kort... Är så arg på mig varför jag klippte, kunde inte ens knoppa manen typ. Får väl hoppas på att det växer ut lite tills oktober då vi ska på dressyrtävling och han ska knoppas.
 
Utöver de så red jag och Emma ut en sväng barbacka innan det började ösregna. Skolan idag gick ganska snabbt vi slutade våran sista lektion 12.00 vilket var skönt. Efter skolan gick Emma med mig hem. Vi åt lite mellis sen så fixade jag lite bilder åt Evelina och Freja o skickade till dom. Efter vi ridit klart idag så kom mamma och hämtade mig. När vi kom hem så gjorde vi räkmacka och kollade på tv. Pappa och Malva hade åkt till kungsör och köpt en fyrhjuling till malva. När vi ätit klart så kom dom hem då gick jag, mamma på en promenad när malva körde med. Sen fick jag köra och den var jätte rolig att köra. 
 
Igår så red jag och Emma ut en sväng, jag på Nisse och Emma på Caramelle.
 
Imorgon efter frukost så ska jag åka till stallet och rida en sväng. Sen så ska jag åka hem och duscha och sånt innan vi ska på kräftskiva hos Emma och Ida. 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela